Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Λάρισα το 215ο θύμα του κορωνοϊού - Διασωληνώθηκε και δεύτερος γιατρός στο ΠΓΝΛ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 15:03 Στη Λάρισα το 215ο θύμα του κορωνοϊού - Διασωληνώθηκε και δεύτερος γιατρός στο ΠΓΝΛ

81χρονη από το γάμο στον Αμπελώνα η γυναίκα που κατέληξε…

Ένας ακόμη θάνατος στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, καταγράφηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/8).

Κατέληξε στη ΜΕΘ covid - 19 του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, 81χρονη που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και συνδεόταν με καλεσμένο στον επίμαχο γάμο, που έγινε στον Αμπελώνα.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα εξελίσσεται το κακό σενάριο με το συνωστισμό κρουσμάτων στα δύο Νοσοκομεία και ειδικά στο ΠΓΝΛ, με τους διασωληνωμένους στη ΜΕΘ covid - 19, να φτάνουν στους 6.

Ανάμεσά τους δύο γιατροί, η 27χρονη ειδικευόμενη που φέρεται να επέστρεψε με τη νόσο από τις διακοπές της στη Χαλκιδική και ένας 58χρονος παιδίατρος ο οποίος είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο του Βόλου.

Τα κρούσματα στους γιατρούς είχαν εκδηλωθεί την προηγούμενη εβδομάδα με τέσσερις ειδικευόμενους γιατρούς των δύο Νοσοκομείων. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, να έχουν νοσήσει από covid-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά.