Πλιάτσικο στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας πρόλαβε η Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 14:02 Πλιάτσικο στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας πρόλαβε η Αστυνομία

Σύλληψη δύο ατόμων που είχαν φορτώσει επαγγελματικό εξοπλισμό και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες είχαν παρασυρθεί από τους χείμαρρους…

Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) ημεδαποί, την Τετάρτη (12-08-2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για τη διάπραξη κλοπής αντικειμένων, από εξωτερικούς χώρους καταστήματος εστίασης, σε περιοχή του Λευκαντίου Ευβοίας.

Οι δύο συλληφθέντες βρήκαν την ευκαιρία να μαζέψουν όσα είχαν παρασύρει τα ρέματα και ήταν ανασφάλιστα λόγω της θεομηνίας και να τα φορτώσουν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο τους, απογευματινές ώρες της 11-08-2020.  

Εντοπίστηκαν, όμως από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Μπουρτζίου Βασιλικού, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ο τρόπος κτήσης τους διερευνάται.

Εκτός από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο αγροτικό κατασχέθηκε και το όχημα, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, ως μέσο διάπραξης της κλοπής.

«Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, έχει εκπονηθεί ειδικός σχεδιασμός για την αποτροπή διάπραξης κλοπών, σε περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, ενώ η διενέργεια περιπολιών στις περιοχές αυτές θα είναι συνεχής», αναφέρει το δελτίο τύπου του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της ΓΕΠΑΔ Στερεάς.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση