Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε 20χρονο που έκλεψε ηλεκτρικό ποδήλατο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 08:20 Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε 20χρονο που έκλεψε ηλεκτρικό ποδήλατο

Προσπάθησε να το κρύψει και στη συνέχεια να εξαφανισθεί αλλά βρέθηκε με χειροπέδες…

Δε χάρηκε τη λεία του ο 20χρονος αλλοδαπός κλέφτης, που το μεσημέρι της Πέμπτης (13/8) αφαίρεσε από την είσοδο σούπερ μάρκετ στη Μακρακώμη ηλεκτρικό ποδήλατο.

Η πράξη του νεαρού που είναι από την Αλβανία, δεν πέρασε απαρατήρητη από πολίτες που κινητοποιήθηκαν άμεσα οι ίδιοι, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία.

Η μεγάλη κινητοποίηση είχε ως πρώτο αποτέλεσμα την εύρεση του ποδηλάτου λίγο πριν τις 5:00’ μμ το οποίο και επεστράφη στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από καταδίωξη και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τον 20χρονο δράστη περίπου στο ύψος του Καστρίου. Είχε προηγηθεί το μεσημέρι πεζή καταδίωξη μέσα στα χωράφια και τον Σπερχειό με το δράστη να κρύβεται στα βάτα του ποταμού.

Ο νεαρός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχε φτάσει στην περιοχή μόλις μία ημέρα νωρίτερα προκειμένου να απασχοληθεί στις καλλιέργειες, στο μυαλό του όμως φαίνεται ότι είχε μεγαλύτερα πράγματα. Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο να βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας, ενώ ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση