Θεσσαλία: Νέο «13αρι» κρουσμάτων - Ο γάμος του Αμπελώνα και τα «ορφανά» της Σκοπέλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 15:35 Θεσσαλία: Νέο «13αρι» κρουσμάτων - Ο γάμος του Αμπελώνα και τα «ορφανά» της Σκοπέλου

Δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Παρασκευής το ημερήσιο δελτίο της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τα επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα στις περιοχές ευθύνης της.

Από τη μία φάνηκε ένα μικρό φρένο στην έξαρση της Λάρισας, συνέπεια του γάμου στον Αμπελώνα, από την άλλη προβληματίζει σημαντικά το γεγονός των «ορφανών» παλαιών και νέων κρουσμάτων στο νησί της Σκοπέλου. Επιπλέον είχαμε και δύο κρούσματα εισαγωγή από τις Κυκλάδες.

Αναλυτικά:

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 6 νέα κρούσματα Covid ’19.

Τα 3 κρούσματα προέρχονται από Ιχνηλάτηση στενών επαφών κρούσματος που διαμένει στη περιοχή του Αμπελώνα ενώ τα υπόλοιπα 3 προσήλθαν για εξέταση μετά από συμπτωματολογία.

- Στην περιοχή της Μαγνησίας

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid ’19. Και τα 2 κρούσματα παρουσίασαν συμπτώματα μετά από παραθερισμό σε νησιά των Κυκλάδων.

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid ’19. Πρόκειται για ταξιδιώτη από το εξωτερικό.

- Στην περιοχή της Σκοπέλου

Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid ’19. 2 κρούσματα προέκυψαν μετά από Ιχνηλάτηση στενών επαφών παλαιότερου κρούσματος ενώ τα υπόλοιπα 2 εξετάστηκαν μετά από συμπτωματολογία στο κέντρο υγείας Σκοπέλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση