Έπιασαν δουλειά οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 19:59 Έπιασαν δουλειά οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Την πρώτη ενημερωτική συνάντηση είχαν τη Δευτέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, οι δέκα νέοι διευθυντές και διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Εύβοιας και Βοιωτίας.

Οικοδέσποινα η Περιφερειακή Διευθύντρια Ελένη Μπενιάτα που καλωσόρισε τον κ. Αργυρόπουλο Κωνσταντίνο (ΔΔΕ Φθιώτιδας), τον κ. Δάσκο Γρηγόριο (ΔΠΕ Εύβοιας), τον κ. Δούνα Κωνσταντίνο (ΔΔΕ Εύβοιας), την κα Ηλιοπούλου Βασιλική (ΔΔΕ Ευρυτανίας), τον κ. Κούτσικο Λάμπρο (ΔΔΕ Βοιωτίας), την κα Λαμπίδη Ευτυχία (ΔΔΕ Φωκίδας), την κα Παπαϊωάννου Αμαλία (ΔΠΕ Φωκίδας), την κα Παπανικολάου Ελένη (ΔΠΕ Βοιωτίας), την κα Ρόγκα Ευαγγελία (ΔΠΕ Ευρυτανίας) και την κα Χουλιάρα - Σιδερά Παναγιώτα (ΔΠΕ Φθιώτιδας).

Όπως σημειώνει η κα Μπενιάτα: «Τους διαβεβαίωσα πως, έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον των μαθητών μας, συνεργαζόμενοι πάντα με καλή πίστη και ειλικρινή διάλογο, θα χτίσουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού που θα μας δώσει τη δυνατότητα με γνώση, επαγγελματισμό και αφοσίωση να επιλύσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν σε πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες. Σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, αυτή της έναρξης του νέου σχολικού έτους, θα πορευτούμε μαζί, με όραμα, σε κλίμα αλληλοϋποστήριξης και εποικοδομητικού διαλόγου, ώστε, όταν και όποτε κλείσει αυτός ο κύκλος, να έχουμε βάλει ένα λιθαράκι προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας».

Στη συνέχεια η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, «ευχαρίστησε θερμά και από καρδιάς» τους απερχόμενους Διευθυντές Εκπαίδευσης, όχι μόνο για  τη μεταξύ τους εξαιρετική συνεργασία, αλλά και για την πολυετή πορεία τους σε θέσεις υψηλής ευθύνης, τις οποίες υπηρέτησαν με ζήλο και με αίσθημα ευθύνης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μια πορεία κατά την οποία χρειάστηκε να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, με συστηματική, μεθοδική δουλειά και, κυρίως συλλογικό πνεύμα, μέσω εποικοδομητικών συναντήσεων, συγκλίσεων αλλά και αντιπαραθέσεων, συνδυάζοντας άριστα την υπηρεσιακή με την ανθρώπινη διάσταση. Έτσι, στο τέλος αυτού του κύκλου αποχαιρετώ με σεβασμό και εκτίμηση τον κ. Αλωνάρη Ιωάννη (ΔΔΕ Φωκίδας), τον κ. Γιαννιό Μιχαήλ (ΔΠΕ Βοιωτίας), τον κ. Δημητρακάκη Κωνσταντίνο (ΔΠΕ Φθιώτιδας), τον κ. Δημητρίου Λουκά (ΔΔΕ Ευρυτανίας), τον κ. Ζημιανίτη Κωνσταντίνο (ΔΠΕ Εύβοιας), τον κ. Καρκάνα Αλέξανδρο (ΔΔΕ Βοιωτίας), τον κ. Καστρίτη Παναγιώτη (ΔΠΕ Φωκίδας), τον κ. Κυριτσόπουλο Δημήτριο (ΔΔΕ Εύβοιας), τον κ. Πιλιτζίδη Σπυρίδωνα (ΔΔΕ Φθιώτιδας) και τον κ. Τσιακνιά Ιωάννη (ΔΠΕ Ευρυτανίας).  Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους πορεία. Η συνεργασία μας δε σταματάει εδώ, υπολογίζουμε στη βοήθειά τους, στην εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση