«Εισαγόμενο» κρούσμα στη Φθιώτιδα - Άμεση αντίδραση από την Πολιτική Προστασία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 08:42 «Εισαγόμενο» κρούσμα στη Φθιώτιδα - Άμεση αντίδραση από την Πολιτική Προστασία

Σε καραντίνα γυναίκα ομογενής από τον Καναδά που ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με τον σύζυγό της.

Μία 60χρονη ομογενή από τον Καναδά έβγαλε θετική στον κορωνοϊό ο έλεγχος στην πύλη εισόδου και ματαιώθηκαν οι διακοπές της στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας!

Η γυναίκα είχε έρθει Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, καθώς έχουν σπίτι στη Λιβαδειά. Ο προγραμματισμός ήταν να κάνουν τα μπάνια τους στα Καμένα Βούρλα, όμως το βράδυ της Δευτέρας (17/8) όταν έφτασαν στην όμορφη λουτρόπολη, ειδοποιήθηκαν για τα δυσάρεστα νέα.

Τα τεστ που είχαν κάνει κατά την άφιξη τους στην Ελλάδα, έδειξε ότι η γυναίκα έχει μολυνθεί από τον sars-cov2, όχι όμως και ο σύζυγός της.

Η Πολιτική Προστασία και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς, μαζί με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Καμένων Βούρλων και τους Αντιδημάρχους Νίκο Παπαγρηγορίου και Αντύπα Αντύπα, μερίμνησαν για την άμεση και ασφαλή επιστροφή του ζευγαριού στο σπίτι τους όπου και θα μείνουν σε 14ημερη καραντίνα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση