«Έφαγε» αδέσποτη μαχαιριά πάνω σε ξένο οικογενειακό καυγά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 12:25 «Έφαγε» αδέσποτη μαχαιριά πάνω σε ξένο οικογενειακό καυγά

Θρήνος για 51χρονο ομογενή από την Ολλανδία…

Συγκλονίζει και «σοκάρει» την επαρχία Ελασσόνας και όχι μόνο, αλλά και την κοινωνία του αποδήμου Ελληνισμού στην Ολλανδία, ο απρόσμενος αιφνίδιoς θάνατος 51χρονου «αποδήμου» Ελασσονίτη επιχειρηματία, που τραυματίστηκε θανάσιμα, δεχόμενος μαχαιριά, προσπαθώντας να χωρίσει εμπλεκόμενοι μέλη της ίδιας οικογένειας στην πόλη Groningen (Γκρόνινγκεν) ins Ολλανδίας!

Πρόκειται για τον Λάζαρο Λευτ. Κουνατίδη, 51 ετών, επιχειρηματία εστίασης, που ζούσε και εργαζόταν στο Groningen (Γκρόνινγκεν) της Ολλανδίας με καταγωγή από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας, παντρεμένο και πατέρα 3 γιων.

Όλα εξελίχθηκαν αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 15 Αυγούστου, στη συγκεκριμένη πόλη, που βρίσκεται στα βόρεια της Ολλανδίας εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο άτυχος Ελασσονίτης που διατηρεί εστιατόριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 51χρονος δέχθηκε «θανατηφόρα» μαχαιριά, προσπαθώντας να ηρεμήσει και να χωρίσει εμπλεκόμενους σε οικογενειακό καυγά, κάτι που του στοίχισε την ίδια του τη ζωή! Να σημειωθεί ότι ο καυγάς που έφερε και τον τραγικό θάνατο δεν σχετίζεται με την επιχείρηση που διατηρεί.

Το απίστευτα τραγικό νέο για τον θάνατό του μετέφερε στον πατέρα του Λευτέρη Κουνατίδη (…διαμένει στην Ελασσόνα) η σύζυγός του Karin, ξημερώματα της Κυριακής. Λίγες ώρες αργότερα ο πατέρας του έφυγε εσπευσμένα για την Ολλανδία, για να «μοιραστεί» με τους δικούς του ανθρώπου το βαρύ πένθος που χτύπησε ξαφνικά το σπιτικό του. Το θύμα ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή, ευγενικός σοβαρός και επιτυχημένος επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία.

Αγαπούσε ιδιαίτερα την επαρχία Ελασσόνας και την Ελλάδα, και φρόντιζε να την επισκέπτεται όταν το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Λάζαρος Κουνατίδης άφησε πίσω του 3 παιδιά, τον Λευτέρη (25 χρ.), τον Δημήτρη (22 χρ.) και τον Ηλία (19 χρ.).

Ο πατέρας του θύματος Λευτέρης Κουνατίδης συνταξιούχος, αν και διαμένει μόνιμα στην Ελασσόνα, συχνά πυκνά ανεβαίνει στην Ολλανδία, αφού εκεί έζησε και ο ίδιος για πολλά χρόνια.

Φίλος τou ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και των σπορ. Παλαιός ποδοσφαιριστής, ξεχωριστός στην τοπική κοινωνία για την αμεσότητα, την εγκαρδιότητα και την ευγένεια ίου, μειλίχιος, αειθαλής, θήτευσε για αρκετά χρόνια ως παρατηρητής διαιτησίας στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

«Απίστευτο! Έχασα το παλικάρι μου! Ο Λάζαρος ήταν πραγματικά άνθρωπος. Πάντα, ξεχώριζε με την συμπεριφορά ίου. Δεν του ταίριαζε τέτοιος θάνατος…», αρκέστηκε να δηλώσει στην «Ε» ο πατέρας του, συντετριμμένος λίγο πριν «πετάξει» για την Ολλανδία. Η οικογένεια Κουνατίδη εκτός του αδικοχαμένου Λαζάρου έχει ακόμα 2 παιδιά, τον Πέτρο (49 χρ.) και την Αλίκη (45 χρ.).

Τέλος, ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία της κηδείας του θύματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδική πόλη.

Πηγή: Ελευθερία

Προσαρμοσμένη αναζήτηση