Επιτροπή Ισότητας των Φύλων στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 12:35 Επιτροπή Ισότητας των Φύλων στο Δήμο Στυλίδας

Ανακοίνωση - πρόσκληση για τη συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, έδωσε στη δημοσιότητα η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας εκτός των άλλων έχουν:

-      Εκπρόσωπος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολικών Μονάδων του Δήμου

-      Εκπρόσωπος τοπικού επαγγελματικού/εμπορικού συλλόγου ή συνεταιριστικής οργάνωσης

-      Εκπρόσωπος τοπικού γυναικείου/φεμινιστικού συλλόγου/φεμινιστικής οργάνωσης ή μη κυβερνητικής οργάνωσης με δράση στα θέματα ισότητας των φύλων.

Ενδεικτικά οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων μπορεί να είναι οι εξής:

-      Η Εισήγηση προτάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και η προώθηση με κάθε πρόσφορο μέσο, σε επίπεδο δήμου του γενικότερου στόχου για την επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας των φύλων σε όλους τους τομείς και τις πολιτικές που σχεδιάζει και υλοποιεί ο δήμος.

-      Η ευαισθητοποίηση/ενημέρωση και πληροφόρηση των κατοίκων στο ζήτημα της ισότητας με διοργάνωση εκδηλώσεων, ελεύθερων συζητήσεων, συνεδρίων, σεμιναρίων, επιμορφωτικών προγραμμάτων και μέτρων δράσης.

Τα μέλη της επιτροπής δεν λαμβάνουν για τη συμμετοχή τους σε αυτή κανενός είδους αμοιβή ή αποζημίωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας, μέχρι 24/8/2020 εγγράφως στο Δημοτικό Κατάστημα Στυλίδας (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας – αρμόδια κ. Καραγεώργου Τηλ 2238350118) ή στο emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση