Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δέντρο καταπλάκωσε γυναίκα στο ΚΑΑΥ Καραβομύλου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 09:50 Δέντρο καταπλάκωσε γυναίκα στο ΚΑΑΥ Καραβομύλου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας τραυματισμένη. Στο ίδιο σημείο λίγες στιγμές νωρίτερα έπαιζαν και περπατούσαν πολλά παιδιά…

Μνήμες από τον εφιάλτη του καλοκαιριού του 2014, όταν δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε στις Κομποτάδες ένα 9χρονο παιδί, ζωντάνεψαν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (19/8) στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Καραβομύλου, όταν μεγάλο κυπαρισσοειδές δέντρο έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματίσει γυναίκα.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 9:00’, όταν η άτυχη γυναίκα 57 ετών περπατούσε στο δρομάκι που οδηγεί στον οικισμό δίπλα από το ΚΑΑΥ, μαζί με το σύζυγό της.

«Ακούσαμε το κρακ και είδαμε το δέντρο να πέφτει καταπάνω μας», περιγράφει συγκλονισμένος στο LamiaReport ο σύζυγος της 57χρονης που ήταν από την εξωτερική πλευρά και δέχτηκε πάνω του μόνο τα κλαριά.

Δυστυχώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να τραβηχτεί και ο κορμός την καταπλάκωσε, τραυματίζοντάς την στη μέση και το θώρακα.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει χτυπήσει αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι το δέντρο βρισκόταν στα όρια εντός του ΚΑΑΥ προς το δρομάκι του οικισμού. Το σημείο είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο μέχρι να πέσει ο ήλιος και εκεί λίγες στιγμές νωρίτερα έπαιζαν πολλά παιδιά μέσα και έξω από το Κέντρο. Από τύχη εκείνη την ώρα περνούσε μόνο το ζευγάρι που κάπως πρόλαβε να προφυλαχθεί. Αν ήταν κάποιο παιδί στη θέση τους τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Στυλίδας έφτασαν στο χώρο και μαζί με στρατιώτες από το ΚΑΑΥ φρόντισαν να απομακρύνουν το σπασμένο δέντρο και να ανοίξουν το μοναδικό δρόμο που οδηγεί στα σπίτια του οικισμού.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του συμβάντος:

Δείτε φωτογραφίες με το δέντρο που καταπλάκωσε την άτυχη γυναίκα: