Σήμερα η Λαμία αποχαιρετά τον αδικοχαμένο Κώστα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 13:22 Σήμερα η Λαμία αποχαιρετά τον αδικοχαμένο Κώστα

Θρήνος δίχως τέλος και απέραντη θλίψη για ένα ακόμη νέο παιδί, που «έφυγε» τόσο άδικα, από τη μια στιγμή στην άλλη, σε τροχαίο με μηχανάκι μέσα στην πόλη.

Πένθος σε όλη τη Λαμία που σήμερα αποχαιρετά τον 26χρονο Κώστα Ζαγγογιάννη, που χωρίς να φταίει, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το μεσημέρι της Τρίτης όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αμφικτυόνων στη Λαμία (δείτε εδώ).

Φορούσε πάντα κράνος

Οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι, αφού «έφυγε» τόσο πρόωρα και άδικα, κατά γενική ομολογία ένα από τα καλύτερα παιδιά, που προερχόταν από μια εξαιρετική οικογένεια. Παιδί εργατικό, ευγενικό, πρόσχαρο, πάντα με το χαμόγελο, γεμάτο καλοσύνη και έτοιμος να προσφέρει σε όλους χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα. Αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ο Κώστας πάντα φορούσε κράνος. Ακόμα και για την παραμικρή απόσταση. Δεν είναι δυνατόν να φεύγει έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη. Ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει γι αυτόν μια θέση στον παράδεισο...», είπε στο LamiaReport ένας από τους φίλους του Κωνσταντίνου.

Το απόγευμα το τελευταίο αντίο

Η κηδεία του 26χρονου Κωνσταντίνου Ζαγγογιάννη θα γίνει στις 6:00΄ το απόγευμα της Πέμπτης στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για το Ορφανοτροφείο Θηλέων της πόλης μας. Θα υπάρχει ειδικό κουτί για το σκοπό αυτό στην είσοδο της εκκλησίας στην Ξηριώτισσα. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την εξόδιο ακολουθία θα κάνει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος θέλει αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές να είναι δίπλα στην οικογένεια του Κώστα και να την στηρίξει ψυχολογικά και πνευματικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση