«Κόλλησα και δεν είμαι & Celebrity...»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 12:21 «Κόλλησα και δεν είμαι & Celebrity...»!

Τη δική του προσωπική κορωνο - ιστορία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Βολιώτης επιχειρηματίας Εμμανουήλ Κανακάρης, θέλοντας να στείλει το μήνυμα και προς άλλους ασθενείς να μη φοβούνται το στιγματισμό και να ενημερώνουν υπεύθυνα ώστε να αποφευχθεί η μετάδοσή του ιού σε ανθρώπους ευπαθών ομάδων.

Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο κ. Κανακάρης «αυτό που μετράει περισσότερο δεν είναι τι κάνουμε για τον εαυτό μας μόνο, αλλά και για τους υπόλοιπους…».

Το κείμενο που δημοσίευσε με τίτλο: «Κόλλησα και δεν είμαι & Celebrity...!!!»:

«Απόγευμα χτυπάει το τηλέφωνο μου και είναι ο φίλος μου που πίναμε την προυγουμενη το βράδυ μπυριτσα μαζί. Μου ανακοινώνει ότι είναι θετικός στον Covid-19. Γυρνανε στο μυαλο μου διαφορα σχετικα με το πως να αντιμετωπισω την κατασταση. Τελικα ειναι μονοδρομος η αποφαση. Καραντινα στο σπιτι με την οικογενεια και περιμενουμε τις επομενες μερες για τυχων συμπτωματα. Δεν αργησαν να ερθουν. 2 μερες μετα ελαφρυς πυρετος και ατονια. Δεν χανω χρονο. Κλεινω αμεσως ραντεβου για τεστ. Μεσα σε 5 ωρες εχω τα πρωτα ανεπισημα αποτελεσματα οτι ειμαι κι εγω θετικος με καθε επιφυλαξη και μετα απο 2 μερες ειμαι επιβεβαιωμενος απο τον ΕΟΔΥ. Αυτοματως ενημερωνω οσους συναντησα, δεν ηταν και πολλοι απο τη στιγμη που μπηκα αμεσως καραντινα και συνεχιζω να διασκεδαζω την καραντινα μου μαζι με την οικογενεια μου (οι τρεις μας δηλαδη χαχαχα).

Το συμπέρασμα και ο λόγος που παραθέτω δημόσια την περιπέτεια μου είναι ότι πρέπει να αποβάλλουμε οποία σκέψη ντροπής ή στιγματισμού και αν μας τύχει να το αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα και χωρίς φόβο για να αποφύγουμε χειρότερα για ανθρώπους που πραγματικά μπορεί να κινδυνέψουν.

14 μέρες είναι και σίγουρα θα βγω πιο δυνατός έχοντας περάσει το ιό και έχοντας αποκτήσει αντισώματα, αλλά τελικά αυτό που μετράει περισσότερο δεν είναι τι κάνουμε για τον εαυτό μας μόνο αλλά και για τους υπόλοιπους.

Μη φοβηθείτε αν σας τύχει και προφυλαχθείτε...!!!

Περαστικά μας....!!!!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση