Δήμος Καμένων Βούρλων: Απορριμματοφόρο και παιδικές χαρές στην Οικονομική

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 10:03 Δήμος Καμένων Βούρλων: Απορριμματοφόρο και παιδικές χαρές στην Οικονομική

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, κεκλεισµένων των θυρών λόγω των μέτρων αντιµετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εµφάνισης του κορωνοϊού, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καμένων Βοιύρλων.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Δημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Γιάννη Συκιώτη, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονοµικής Επιτροπής) και θα ξεκινήσει στις 13:00’ με τα παρακάτω δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη.

1. Έγκριση 1ου και 2ου Πρακτικού (ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ι & ΙΙ) της Επιτροπής ∆ιαγωνισµού του Ανοιχτού και Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού µε τίτλο «Προµήθεια ενός (1) απορριµµατοφόρου οχήµατος τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 κ.µ. (m3)»

2. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης ανοικτού , ηλεκτρονικού και διεθνούς διαγωνισµού της προµήθειας µε τίτλο «Προµήθεια & τοποθέτηση εξοπλισµού για την αναβάθµιση παιδικών χαρών του ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση