Και με ΦΕΚ χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας ο Θανάσης Καρακάντζας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 10:34 Και με ΦΕΚ χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας ο Θανάσης Καρακάντζας

Δημοσιεύθηκαν στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, οι αποφάσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού σχετικά με την «μερική ανάκληση απόφασης ορισμού Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας» και η τροποποίηση της παλαιότερης απόφασής του (από 2/9/2019) περί ορισμού χωρικών Αντιπεριφερειαρχών.

Ειδικότερα, στο ΦΕΚ 610, δημοσιεύθηκε η ανάκληση του ορισμού του Ηλία Κυρμανίδη ως χωρικού Αντιπεριφερειάρχη με την αιτιολογία: «Την ανάγκη αναδιάρθρωσης και συνολικού επανασχεδιασμού των αρμοδιοτήτων που έχουν ανατεθεί σε Περιφερειακούς Συμβούλους, σε συνδυασμό με το γνωστικό αντικείμενο και την εμπειρία εκάστου εξ αυτών, για να καταστεί αποτελεσματικότερη η λειτουργία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προς όφελος των πολιτών και ενόψει θεμάτων που χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης και αποτελούν προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή», καθώς και «Την ανάγκη, στη συνέχεια, ανάληψης νέου χαρτοφυλακίου» από τον κ. Κυρμανίδη.

Στη συνέχεια με το ΦΕΚ 640 ορίζεται χωρικός Αντιπεριφερειάρχης ο Αθανάσιος Καρακάντζας του Γεωργίου για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Στο ίδιο ΦΕΚ τροποποιείται και συμπληρώνεται η απόφαση περί ορισμού θεματικών Αντιπεριφερειάρχων, όπου σημειώνεται ότι ο ορισμός του κ Κυρμανίδη για την άσκηση αρμοδιοτήτων του τομέα Περιβάλλοντος που αφορούν την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, είναι μέχρι 31/8/2022, ενώ των υπολοίπων η λήξη της θητείας τους παραμένει στις 31/10/2021.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση