Φθιώτιδα: Τρεις ακόμη προκηρύξεις προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 09:00 Φθιώτιδα: Τρεις ακόμη προκηρύξεις προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων

Δήμος Λαμιέων, Μακρακώμης και Καμένων Βούρλων…

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ίση με τη διάρκεια του σχολικού έτους 2020 - 2021, για την καθαριότητα των σχολικών µονάδων τους ανακοίνωσαν οι Δήμοι Λαμιέων, Μακρακώμης και Καμένων Βούρλων.

Ειδικότερα σύμφωνα και με την κατανομή που ανακοίνωσαν τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών οι θέσεις εργασίας (πλήρους και μερικής απασχόλησης) έχουν ως εξής:

ΛΑΜΙΕΩΝ (37 - 12/ για 3 ώρες ημερησίως = 49)

ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (3 - 9 = 12)

ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ (4 - 9 = 13)

Για το Δήμο Λαμιέων:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο τη συνημμένη ταυτάριθμη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγραφεί ως θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος η ένδειξη «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ». 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρείς (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη 26/08/2020. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας, δηλαδή μέχρι ώρα 24:00. Το εμπρόθεσμο υποβολής αιτήματος κρίνεται από τη χρονοσήμανση παραλαβής του ηλεκτρονικού εισερχόμενου μηνύματος από το Δήμο Λαμιέων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ. ΛΑΜΙΕΩΝ

Για το Δήμο Μακρακώμης:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ1/2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, ήτοι από 21/8/2020 έως και 23/8/2020. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

Για το Δήμο Καμένων Βούρλων:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συµπληρώσουν µόνο την συνηµµένη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση συµµετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εµφανίζεται υπογεγραμμένη, µε φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι τρείς (3) εργάσιµες ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος. Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόµο εξαιρετέα (δηµόσια αργία ή µη εργάσιµη) τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Διαβάστε επίσης: Άμεση προκήρυξη των θέσεων σχολικών καθαριστών από το Δήμο Λοκρών

Προσαρμοσμένη αναζήτηση