Ανεβαίνει το θερμόμετρο - Σε ποιες περιοχές θα αγγίξει τους 37 βαθμούς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 10:03 Ανεβαίνει το θερμόμετρο - Σε ποιες περιοχές θα αγγίξει τους 37 βαθμούς

Στους 36 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία στη Λαμία το Σαββατοκύριακο.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 23-08-2020

Αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής και της βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι έως 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και στα νησιά τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση