Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «Ευχαριστώ» του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Λαμιέων στους διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 07:50 Το «Ευχαριστώ» του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Λαμιέων στους διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ

Φάνης Σπανός και Θύμιος Καραΐσκος ευχαρίστησαν τους ΕΜΑΚίτες που έσωσαν ζωές και περιουσίες στις πρόσφατες φονικές πλημμύρες της Εύβοιας.

Στην έδρα της 7ης ΕΜΑΚ στη Λαμία βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη, ο οποίος είναι και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας.

Τους Αυτοδιοικητικούς υποδέχτηκε ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ, Αντιπύραρχος Χρήστος Πλουμάκης και η Αντιπύραρχος Σταυρούλα Μπονέ, που ειναι επικεφαλής στην Π.Υ. της ΒΙ.ΠΕ. στη Λαμία, όπου εδρεύει και η 7η ΕΜΑΚ.

Ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Χρήστος Πλουμάκης τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, τονίζοντας ότι οι διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και έτοιμοι να τα κάνουν το καθήκον τους, που είναι η προστασία της ζωής των πολιτών και της περιουσίας τους.

Ο Φάνης Σπανός ευχαρίστησε τους διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ, γιατί όπως ειπε υπερέβαλαν εαυτό και έσωσαν πολύ κόσμο στις πρόσφατες φονικές πλημμύρες της Εύβοιας, ενώ από την πλευρά του ο Θύμιος Καραΐσκος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη διαχρονική προσφορά τους, τονίζοντας ότι οι πολίτες αισθάνονται ασφαλείς ξέροντας ότι εδρεύει στην πόλη μας η 7ης ΕΜΑΚ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη  του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου Λαμιέων στην 7η ΕΜΑΚ: