Προκηρύξεις θέσεων στους Δήμους Στυλίδας και Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 07:54 Προκηρύξεις θέσεων στους Δήμους Στυλίδας και Αμφίκλειας - Ελάτειας

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την καθαριότητα των σχολικών µονάδων τους, ανακοίνωσαν οι Δήμοι Στυλίδας και Ελάτειας.

Ειδικότερα για το Δήμο της Ανατολικής Φθιώτιδας ανακοινώθηκαν οι θέσεις οκτώ (8) ατόµων για την καθαριότητα σχολικών µονάδων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου και συγκεκριμένα για τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

Οι θέσεις είναι τέσσερις (4) πλήρους απασχόλησης και τέσσερις (4) μερικής απασχόλησης (τρεις ώρες ημερησίως).

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν µόνο την συνηµµένη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση συµµετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εµφανίζεται υπογεγραµµένη, µε φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιµες ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος. Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και συγκεκριμένα από 25/8/2020 έως και 27/8/2020.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ. ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Για το Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας οι θέσεις είναι εννέα (9). Τρεις (3) πλήρους και έξι (6) μερικής απασχόλησης, με διάρκεια σύμβασης όσο το σχολικό έτος 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση –υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, ήτοι από 25/8/2020 έως και 27/8/2020.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Για να δείτε τις διευκρινίσεις που έδωσε για τη διαδικασία επιλογής το υπουργείο Εσωτερικών, πατήστε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση