Πρόσληψη ακτινοδιαγνώστη στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 11:33 Πρόσληψη ακτινοδιαγνώστη στο Νοσοκομείο Λαμίας

Αναμένονται οι προκηρύξεις 11 μόνιμων και 5 επικουρικών γιατρών…

Την έγκριση πρόσληψης του ιατρού Mουτάφη Κωνσταντίνου του Γεωργίου, ειδικότητας ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ, ως επικουρικού ιατρού για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, υπέγραψε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, μαζί με άλλες οκτώ (8) προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η προσθήκη του κ. Μουτάφη στο Νοσοκομείο Λαμίας θα είναι για 24 μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος. Μέσα στο Σεπτέμβριο πάντως αναμένεται να προκηρυχθεί και η μόνιμη θέση (1) για το Ακτινολογικό του Νοσοκομείου, μετά την παραίτηση μίας γιατρού, καθώς και οι προκηρύξεις μίας (1) θέσης Δ/ντη Νεφρολογίας, μίας (1) για τα ΤΕΠ και μίας (1) θέσης πνευμονολόγου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται επίσης να προκηρυχθούν από τη διοίκηση Κολοκυθά, άλλες πέντε (5) θέσεις επικουρικών γιατρών, η θητεία των οποίων έληξε και έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσουν στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Στερεάς Ελλάδας.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι να δούμε τις νέες μόνιμες θέσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας μεταξύ των οποίων και οι 6+1 (από άγονο διαγωνισμό) θέσεις ιατρών για τη ΜΕΘ. Οι συγκεκριμένες θέσεις θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη του υπουργείου Υγείας αρχές Σεπτεμβρίου με τις 200 θέσεις που θα υποστηρίξουν τις νέες ΜΕΘ, όπως επιβάλλει η πανδημία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση