Φθιώτιδα: Αρχές Σεπτεμβρίου πιάνουν δουλειά οι Αναπληρωτές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 08:09 Φθιώτιδα: Αρχές Σεπτεμβρίου πιάνουν δουλειά οι Αναπληρωτές

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας οι προσλαμβανόμενοι Αναπληρωτές οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία στα οποία θα τοποθετηθούν, με απόφαση της Διευθύντριας της ΔΠΕ Φθιώτιδας, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Εντός της ως άνω προθεσμίας και οι προσλαμβανόμενοι στα Κέντρα Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στο ΚΕΣΥ πρόσληψής τους.

Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.

Επίσης, την Παρασκευή 28/08/2020 θα εκδοθούν οι αποφάσεις προσωρινής τοποθέτησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν στην Διεύθυνση Δ.Ε. Φθιώτιδας. Οι εν λόγω αναπληρωτές οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία προσωρινής τοποθέτησής τους 1 ή 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Για την διευκόλυνση της λειτουργίας των σχολείων οι αναπληρωτές καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά σε αρχείο pdf στο email της ΔΔΕ Φθιώτιδας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μια σειρά από δικαιολογητικά που περιγράφονται στη σελίδα της Διεύθυνσης.

Επιπλέον κατά την ημέρα ανάληψής τους στο σχολείο προσωρινής τοποθέτησης οφείλουν:

• να προσκομίσουν ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ Γνωματεύσεις: α) Παθολόγου ή γενικού ιατρού και β) Ψυχιάτρου, είτε του Δημοσίου είτε ιδιωτών με τις οποίες πιστοποιείται η υγεία και η φυσική και ψυχική καταλληλότητα των υποψηφίων εκπαιδευτικών να ασκήσουν διδακτικά καθήκοντα.

• να συμπληρώσουν τα συνημμένα έντυπα με ημερομηνία την ημερομηνία που θα αναλάβουν υπηρεσία, ήτοι 1 ή 2 Σεπτεμβρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση