«Έτσι ξαφνικά» συνάντηση Φθιώτιδος Συμεών και Ρέμου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 08:45 «Έτσι ξαφνικά» συνάντηση Φθιώτιδος Συμεών και Ρέμου

Τα "πειράγματα" του Μητροπολίτη Φθιώτιδας στον γνωστό καλλιτέχνη και πρώην παράγοντα του Ηρακλή για τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ.

Μία απρόσμενη όσο και ευχάριστη συνάντηση με το δημοφιλή καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο είχε την Πέμπτη (27/8) το απόγευμα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Blue Riviera Leventi», ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος επιστρέφοντας Λαμία από την πολύωρη περιοδεία του στην περιοχή Ταλαντίου και Λοκρίδας, σκέφτηκε να περάσει να προσκυνήσει από τον Άγιο Νεκτάριο Ασπρονερίου.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του από την παλαιά εθνική, ο Ποιμενάρχης της Φθιωτικής Εκκλησίας θέλησε να πει μια καλησπέρα στον γνωστό επιχειρηματία Αθανάσιο Κατσέλη, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο κομμάτι της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και παραθερίζει τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

Η επιλογή αυτή του Σεβασμιότατου δεν ήταν τυχαία, καθώς ο κ. Κατσέλης τον είχε προσκαλέσει στο θερινό του κατάλυμα πριν από μερικές ημέρες όταν συναντήθηκαν τυχαία στα Καμένα Βούρλα, αλλά και νωρίτερα κατά την εορτή του Αγίου Παντελεήμονος πάλι στα Καμένα Βούρλα όταν ο επιχειρηματίας είχε πάει να εκκλησιαστεί προκειμένου να δει τον Σεβασμιότατο από κοντά. 

Η γνωριμία των δύο αντρών κρατάει χρόνια από τις θέσεις που κατείχε ο Σεβασμιότατος στην Αρχιεπισκοπή και χαίρει της εκτίμησης του κ. Κατσέλη αλλά και πολλών ακόμη κοινών φίλων.

Με την άφιξη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας στη «Blue Riviera», ακριβώς από πίσω έφτασε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη. Αμέσως ο Αντώνης Ρέμος αναγνώρισε τον Μητροπολίτη και το θεώρησε μεγάλη ευλογία, να καθίσει να πιουν όλοι μαζί τον απογευματινό τους καφέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αν και οι δύο είναι βορειοελλαδίτες, η γνωριμία τους έγινε πριν χρόνια στην Αθήνα μέσω της Αρχιεπισκοπής, καθώς ο Αντώνης Ρέμος είναι βαθιά θρησκευόμενο άτομο που σέβεται πολύ τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο, έχοντας προσφέρει μάλιστα τη φωνή του σε συναυλία για στήριξη του έργου της.

«Αν και δεν είναι ΠΑΟΚτσής» όπως τον πειράζει ο Σεβασμιότατος όταν τον βλέπει, πάντα κάθονται να τα πουν σε φιλικότατο κλίμα, όπως έγινε και τώρα. Και φυσικά ο εξωστρεφής Μητροπολίτης Φθιώτιδας, δεν άργησε να τον πειράξει για τα ποδοσφαιρικά με αφορμή και την τελευταία μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας.

Ο αεικίνητος Ποιμενάρχης μας βέβαια δεν περιορίστηκε μόνο στα ποδοσφαιρικά, παρά ενημέρωσε, τόσο τον καλλιτέχνη όσο και τους άλλους σημαντικούς επιχειρηματίες που ήταν στην ομήγυρη, για το έργο που έχει ξεκινήσει στη Μητρόπολη Φθιώτιδας, αλλά και γενικότερα για τις δυνατότητες της περιοχής. Σε αυτό το κομμάτι επιμένει πολύ ο Μητροπολίτης και σε κάθε ευκαιρία στους κύκλους του στην πρωτεύουσα επαναλαμβάνει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου του. Δεν είναι τυχαίο και το ζωηρό ενδιαφέρον που έδειξε ο Αντώνης Ρέμος για να ξανάρθει και να τον ξεναγήσει στην Μητρόπολη.

Από την πλευρά του ο δημοφιλής καλλιτέχνης μετέφερε στην παρέα και την εμπειρία του από την περιοχή, ενώ θυμήθηκε ότι ακριβώς απέναντι από το μέρος που βρέθηκαν, στην Εύβοια είχε γυρίσει το βίντεο κλιπ από τη μεγάλη του επιτυχία «Έτσι ξαφνικά».

Το ρεπορτάζ τέλος αναφέρει ότι η παρέα επέμεινε πολύ να συνεχίσουν όλοι μαζί για φαγητό, όμως ο Δέσποτας τους εξήγησε ότι έπρεπε να συνεχίσει την περιοδεία του όπως και έκανε.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Ρέμος ήταν καθ’ οδόν για τη Θεσσαλονίκη με τον manager του και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον κ. Κατσέλη, όμως από τη στιγμή που συνάντησε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας και ο ίδιος θέλησε να αλλάξει το πρόγραμμά του προκειμένου να περάσουν περισσότερη ώρα μαζί.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση