Προσωρινά αποτελέσματα για τις θέσεις καθαριότητας σχολικών μονάδων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 08:18 Προσωρινά αποτελέσματα για τις θέσεις καθαριότητας σχολικών μονάδων

Σε Δήμο Λαμιέων και Λοκρών…

Ανακοινώθηκε από το Δήμο Λαμιέων, ο προσωρινός πίνακας κατάταξης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων.

Σύμφωνα με την κατάσταση υπεβλήθησαν 297 αιτήσεις για τις 49 θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης εκ των οποίων οι 68 είχαν προϋπηρεσία σε σχολικές αίθουσες.

Ο πίνακας κατάταξης ΕΔΩ.

Επί του πίνακα κατάταξης οι συμμετέχοντες υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αντίρρηση ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής του, δηλαδή την 29η Αυγούστου 2020 και λήγει την Τρίτη 1/9/2020 ώρα 24:00. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μόνο από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή της αίτησης ή αυτή που δηλώθηκε στην αίτηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγραφεί ως θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος η ένδειξη «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ».

Η απάντηση θα επιστραφεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία εστάλη το μήνυμα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν επιστραφεί αποδεικτικό παραλαβής του μηνύματος με θέμα «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ» και την ένδειξη «ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ», αυτό σημαίνει ότι η αίτηση δεν παρελήθη από το Δήμο Λαμιέων και οι αιτούντες θα πρέπει να απευθυνθούν στην Υπηρεσία για σχετική επιβεβαίωση.

Δήμος Λοκρών

Ομοίως αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Κατάταξης Υποψηφίων για την πλήρωση 10 θέσεων Πλήρους Απασχόλησης και 10 θέσεων Μερικής Απασχόλησης Καθαριστών /στριών στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Λοκρών για το σχολικό έτος 2020-21.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Προσωρινός Πλήρους Απασχόλησης Καθαριστών /στριών

Προσωρινός Μερικής Απασχόλησης Καθαριστών /στριών

Προσαρμοσμένη αναζήτηση