Συνάντηση Σταϊκούρα με τους Προέδρους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών με έδρα τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 09:48 Συνάντηση Σταϊκούρα με τους Προέδρους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών με έδρα τη Λαμία

Γιώργος Μπράνης και Νίκος Τριανταφύλλης τα είπαν με τον Χρήστο Σταϊκούρα.

Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στην Αθήνα η συνάντηση με τους Προέδρους των Πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών ενώσεων, Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας και Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Γιώργο Μπράνη και Νίκο Τριανταφύλλη αντίστοιχα.

Βασικό θέμα συζήτησης, η εξεύρεση λύσης για τη στέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών που εδρεύουν στη Λαμία, όμως η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα ενίσχυσης του στόλου των οχημάτων του συνόλου των υπηρεσιών της Φθιώτιδας, για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας.

«Το ενδιαφέρον του κ. Υπουργού για τα προβλήματα που αφορούν την Φθιώτιδα είναι πάντα έμπρακτο και αυτό επιβεβαιώθηκε στην συγκεκριμένη συνάντηση», αναφέρουν οι αστυνομικοί που ευχαριστούν τον Λαμιώτη υπουργό για την τιμή που τους έκανε να τους υποδεχτεί στο υπουργείο, καθώς και για το γεγονός ότι «με τη δική του συνδρομή η λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα φαντάζει πιο ρεαλιστική και κοντά από ποτέ».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση