Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φάνης Σπανός: «Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε…»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 10:02 Φάνης Σπανός: «Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε…»

Η δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για τους βανδαλισμούς στο κτίριο της Περιφέρειας στη Λαμία.

Κόκκινη μπογιά, πέταξε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/8) στην είσοδο και στους τοίχους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η Οργάνωση «Ρουβίκωνας».

Η αντίδραση από την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό ήταν άμεση για την αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και για να στείλει το μήνυμα ότι «η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται».

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο κ. Σπανός «Το σύνολο των στελεχών της εργάζεται σκληρά στην υπηρεσία του μόνου και απόλυτου εντολέα της. Του λαού της Στερεάς Ελλάδας».

Ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης του Περιφερειάρχη Στερεάς: 

«Σε συνέχεια του βανδαλισμού με μπογιές που έλαβε χώρα στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων και μεριμνήθηκε η άμεση αποκατάσταση του κτιρίου.

Στις πράξεις θράσους και δειλίας που επελέγησαν από κάποιους για να στείλουν το «μήνυμά» τους, η απάντησή μας είναι μόνο μία, απλή και ξεκάθαρη.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται. Το σύνολο των στελεχών της εργάζεται σκληρά στην υπηρεσία του μόνου και απόλυτου εντολέα της. Του λαού της Στερεάς Ελλάδας».