Η Αγία Μαρίνα αλλάζει... Δείτε εικόνες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 08:10 Η Αγία Μαρίνα αλλάζει... Δείτε εικόνες!

Βιργινία Στεργίου: «Στόχος μας η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας ….»

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει την πρωτοβουλία των νέων της Αγίας Μαρίνας και στηρίζει τις προσπάθειες των εθελοντών και κυρίως των δύο Κοινοτικών Συμβούλων που αφιέρωσαν και συνεχίζουν να αφιερώνουν το χρόνο τους για τον καλλωπισμό του παραλιακού μετώπου.

Η νεολαία της Αγίας Μαρίνας και οι κοινοτικοί σύμβουλοι με τη συνδρομή του Δήμου Στυλίδας, προσέφεραν εθελοντική εργασία βάφοντας και δίνοντας μια καλλιτεχνική διάσταση στα τοιχία, τα επιστήλια, τα παγκάκια και τις κολώνες σε ολόκληρη την παραλία.

Ο Δήμος είναι πάντα στην πρώτη γραμμή κυρίως για τις εργασίες που αφορούν στην αποκατάσταση βλαβών παρ’ όλη την έλλειψη χειριστών και τα πολλαπλά προβλήματα λόγω παλαιότητας των μηχανημάτων έργου. Για την αξιοποίηση της παραλίας και την εξυπηρέτηση των λουόμενων πέραν του ότι συνέβαλλε στην επαναλειτουργία της γραμμής του ΟΣΕ, τοποθέτησε και λειτουργούν κανονικά δύο ντουζιέρες και τρεις βρύσες, όπως και αλλαξιέρα, για τους λουόμενους στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας.

Αποκαταστάθηκε επίσης η εικόνα του κοιμητηρίου της Κοινότητας, το οποίο καθαρίστηκε και συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.

Η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου που συμμετείχε στις εθελοντικές εργασίες δήλωσε:

«Έχουν δρομολογηθεί ακόμη πολλές αισθητικές παρεμβάσεις και έργα που θα γίνουν ώστε η Αγία Μαρίνα να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος. Η προσπάθεια είναι διαρκής και ο στόχος μοναδικός: Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση