Το ευχαριστώ του Γιώργου Χαντζή για το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 11:00 Το ευχαριστώ του Γιώργου Χαντζή για το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης

Αναβαθμίζεται κτιριακά και σε εξοπλισμό μέσω του ΠΔΕ...

Την ικανοποίηση και τη χαρά του για την ένταξη της αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, εξέφρασε ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής με προσωπικό ευχαριστήριο προς τους Φάνη Σπανό και Φώτη Σερέτη που υπέγραψαν και τη σχετική προγραμματική σύμβαση.

Ο Δήμαρχος μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ αντίστοιχα, τους ευχαριστεί για αυτή την εξέλιξη που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Δήμου του.

Το ευχαριστήριο:

«Αγαπητέ Φάνη - Αγαπητέ Φώτη,

Σας ευχαριστώ θερμά για όλες τις ενέργειές σας για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τη δημοπράτηση των έργων επισκευής και συντήρησης 11 Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ανάμεσα στα Κέντρα Υγείας που θα αναβαθμιστούν κτιριακά αλλά και στις ηλεκτρομηχανολογικές υποδομές τους, είναι και το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.

Πρόκειται για μια Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που εξυπηρετεί ένα σημαντικό αριθμό έκτακτων και μη περιστατικών και η αναβάθμισή του τονώνει το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών μας.

Από την πλευρά μας ως Δήμος δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε και να προσθέτουμε τις δυνάμεις μας σε καθετί θετικό για τον τόπο μας».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση