Ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων για τους σχολικούς καθαριστές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 08:06 Ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων για τους σχολικούς καθαριστές

Σε Δήμο Μακρακώμης, Στυλίδας και Δομοκού…

Ο Δήμος Μακρακώμης ανακοίνωσε τη Δευτέρα (31/8) τους προσωρινούς πίνακες για την πρόσληψη δώδεκα (12) ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων Δήμου Μακρακώμης.

Για τις θέσεις πλήρους απασχόλησης πατήστε ΕΔΩ.

Για τις θέσεις μερικής απασχόλησης πατήστε ΕΔΩ.

Η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων.

Ο Δήμος Στυλίδας ανακοίνωσε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου (και ώρα 13:30’) τα προσωρινά αποτελέσματα τα οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ομοίως ο Δήμο Δομοκού ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα για την πρόσληψη καθαριστριών - καθαριστών στις σχολικές μονάδες του.

Για τις θέσεις πλήρους απασχόλησης πατήστε ΕΔΩ.

Για τις θέσεις μερικής απασχόλησης πατήστε ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ασκήσουν αντίρρηση ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης  (ΦΕΚ  3447/τ.Β/18-8-2020 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου και συγκεκριμένα έως  3 Αυγούστου 2020 ημέρα Πέμπτη.

Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  τηλ. 22323 50210.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση