Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Χάρος» ετών 86 ο οδηγός που μπήκε ανάποδα στον κόμβο Σχηματαρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 09:12 «Χάρος» ετών 86 ο οδηγός που μπήκε ανάποδα στον κόμβο Σχηματαρίου

Συνελήφθη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών…

Από την Άμεση Δράση Χαλκίδας, συνελήφθη ο οδηγός που το μεσημέρι της Τετάρτης (2/9) έθεσε σε κίνδυνο την ζωή δεκάδων ανθρώπων, κινούμενος αντίθετα στον περιφερειακό δρόμο Χαλκίδας - Σχηματαρίου σε ώρα αιχμής!

Πρόκειται για 86χρονο, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία μπήκε ανάποδα στον κόμβο Σχηματαρίου (0,5 χ/θ) και οδήγησε ανάποδα κινούμενος μάλιστα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για 10 περίπου χιλιόμετρα, καθώς ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στη 10,2 χιλιομετρική θέση!

Ο οδηγός συνελήφθη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και κατά την εξέτασή του ισχυρίστηκε ότι μπερδεύτηκε από τις πινακίδες. Αυτό δυστυχώς είναι κάτι σύνηθες ειδικά όταν πρόκειται για τόσο ηλικιωμένους ανθρώπους, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν έτρεχε κάτι που διαψεύδεται από το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, καθώς ο 86χρονος κινείται με ταχύτητα αποκλειστικά στο αριστερό ρεύμα και τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις η σύγκρουση αποφεύγεται την τελευταία στιγμή χάρη στην ψυχραιμία των άλλων οδηγών.

Δείτε το βίντεο:

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας ΠΑΘΕ Βοιωτίας.