Έξι προσλήψεις για την καθαριότητα στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 09:56 Έξι προσλήψεις για την καθαριότητα στο Δήμο Λαμιέων

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – Συνοδών Απορριμματοφόρων, συνολικά έξι (6) ατόμων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, ανακοίνωσε ο Δήμος Λαμιέων.

Η διεύθυνση που θα προσφέρει υπηρεσίες το ως άνω αναφερόμενο προσωπικό είναι η Δ/νση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα στην οργάνωση και υλοποίηση των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο τη συνημμένη ταυτάριθμη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή, καθώς ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Στην αίτηση θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνεται διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), η οποία να ταυτίζεται με αυτή από την οποία θα υποβληθεί η αίτηση και στην οποία θα επιστραφεί απάντηση με τον αριθμό πρωτοκόλλου εισαγωγής της, που θα είναι απαραίτητος για την παρακολούθηση της πορείας της. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η οποιαδήποτε επικοινωνία με τους αιτούντες υποψηφίους θα γίνεται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) από την οποία υπεβλήθη η αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρείς (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, ήτοι μέχρι και την Τρίτη 08/09/2020. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας, δηλαδή μέχρι ώρα 24:00.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση