Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή και ηλικιωμένος οδηγός πήρε σβάρνα τα κιγκλιδώματα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 09:20 Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή και ηλικιωμένος οδηγός πήρε σβάρνα τα κιγκλιδώματα

Τρεις τραυματίες το πρωί του Σαββάτου...

Δύο τροχαία ατυχήματα με «πρωταγωνιστές», οδηγούς και θύματα, ηλικιωμένους, σημειώθηκαν πρωινές ώρες του Σαββάτου (5/9) στα λιμάνια της Χαλκίδας και της Κύμης Ευβοίας αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση αλλοδαπός 64χρονος οδηγός στη λεωφόρο Μακαρίου εντός χερσαίας λιμένα Χαλκίδας, με το ιδιωτικό φορτηγό του παρέσυρε και τραυμάτισε 75χρονη πεζή..

Η τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Περίπου την ίδια ώρα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Κύμης, ΙΧΕ με οδηγό έναν 83χρονο Έλληνα και συνοδηγό μια ακόμη γυναίκα, προσέκρουσε αρχικά σε κιγκλιδώματα και στη συνέχεια, σε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο χωρίς ευτυχώς επιβάτες, επί της οδού Αγίου Γεωργίου.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός των επιβαινόντων του πρώτου οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κύμης για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση