Τρίκαλα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους όλοι οι κατηγορούμενοι για τα διπλώματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 08:02 Τρίκαλα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους όλοι οι κατηγορούμενοι για τα διπλώματα

5.000 € στον ιδιοκτήτη Σχολής Οδηγών που εμπλεκόταν στην υπόθεση με τα μαϊμού διπλώματα στη Λαμία…

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης η πολύωρη απολογία ενώπιον του Ανακριτή των εννέα (9) συλληφθέντων για τα πλαστά διπλώματα στη Διεύθυνση Μεταφορών Τρικάλων.

Η απόφαση των δικαστικών λειτουργών ήταν να αφεθούν όλοι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα, στον πρώην και στον νυν διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών Τρικάλων επιβλήθηκε η υποχρέωση κατάθεσης εγγύησης ύψους 8.000 € για τον καθένα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Στους δύο ιδιοκτήτες Σχολών Οδηγών, από πόλεις της Θεσσαλίας, ο ένας εμπλεκόμενος και στην υπόθεση με τα μαϊμού διπλώματα της Διεύθυνσης Μεταφορών στη Λαμία επιβλήθηκε η υποχρέωση κατάθεσης εγγύησης 5.000 € στον καθένα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Στους υπόλοιπους πέντε (5) επιβλήθηκε μόνο η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση