Η «Μουλάν» της Disney από σήμερα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 09:12 Η «Μουλάν» της Disney από σήμερα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Η βραβευμένη σκηνοθέτιδα Niki Caro ζωντανεύει την επική ιστορία της θρυλικής πολεμίστριας της Κίνας στη «Μουλάν» της Disney, όπου μια ατρόμητη νεαρή γυναίκα ρισκάρει τα πάντα από την αγάπη για την οικογένειά της και τη χώρα της για να γίνει η πιο διάσημη πολεμίστρια της Κίνας.

Οι προβολές του «Μουλάν» ξεκινούν από την Πέμπτη (10/9)

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή του «Mulan».
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 7:00΄ (μεταγλωτισμένο) το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ.
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 

 

Μουλάν

Περίληψη
Σε σκηνοθεσία της Niki Caro, έρχεται από την Disney, η ΜΟΥΛΑΝ, η επική ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας, όπου μια νεαρή, ατρόμητη γυναίκα ρισκάρει τα πάντα, αποδεικνύοντας την αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα της για να γίνει η πιο διάσημη μαχήτρια που γνώρισε ποτέ η Κίνα.
Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της.
Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η Hua Jun περνάει από πολλές δοκιμασίες, και θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.
 
Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο
Ηθοποιοί: Γιφέι Λιου, Ντόνι Γιέν, Τζέισον Σκοτ Λι, Ρον Γιουάν, Γκονγκ Λι, Τζετ Λι
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση