«Ο Δήμαρχος έχει αποστολή να υπηρετεί τους δημότες»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 08:33 «Ο Δήμαρχος έχει αποστολή να υπηρετεί τους δημότες»

«Δήμος Λαμιέων δεν είναι μόνο η Λαμία, αλλά και τα χωριά της. Θέλουμε να έχουμε επαφή με όλους τους δημότες...», δηλώνει ο Θύμιος Καραΐσκος.

Από το Μοσχοχώρι, την έδρα της Δημοτικής Ενότητας Γοργοποτάμου, ξεκίνησε τον κύκλο συναντήσεων με τους δημότες των κοινοτήτων ο Δήμαρχος Λαμιέων, θέλοντας να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και να έρθει σε άμεση επαφή με τους κάτοικους όλων των κοινοτήτων.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο Θύμιος Καραΐσκος βρέθηκε στο πρώην Δημαρχείο και ξεκίνησε τα ραντεβου με τους κάτοικους ή και τα κοινοτικά συμβούλια της Δημοτικής Ενότητας Γοργοποτάμου.

Είναι η πρωτη φορά που Δήμαρχος Λαμιέων δεν έρχεται για μια απλή επίσκεψη στις έδρες των πρώην δημοτικών ενοτήτων, αλλά έρχεται με το θεσμικό του ρόλο να δεχτεί κόσμο και να έρθει σε επαφή με τους δημότες των κοινοτήτων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι δήμος δεν είναι μόνο η Λαμία, είπαν στο LamiaReport δημότες της περιοχής, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπεσλεμές, που συνόδευε το Θύμιο Καραΐσκο στη σημερινή αποστολή στο Μοσχοχώρι.

Δείτε το βίντεο:

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα προγραμματιστούν αντίστοιχες συναντήσεις και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Δημάρχου οι συναντήσεις πραγματοποιούνται με προγραμματισμένα ραντεβού για λόγους τήρησης των προληπτικών μέτρων από την πανδημία covid-19, και για καλύτερο συντονισμό και εξυπηρέτησή σας καλέστε στο 22313 51500.

Δείτε φωτογραφίες από τις σημερινές συναντήσεις του Δημάρχου Λαμιέων στο Μοσχοχώρι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση