Δήμος Λαμιέων: Προσωρινά αποτελέσματα δύο προκηρύξεων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 08:53 Δήμος Λαμιέων: Προσωρινά αποτελέσματα δύο προκηρύξεων

Για τον καθαρισμό των σχολείων και συνοδούς απορριμματοφόρων…

Ο Δήμος Λαμιέων ανακοίνωσε τον προσωρινό πίνακα, κατάταξης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης (4ωρης απασχόλησης) ειδικότητας ΥΕ Σχολικών καθαριστών/στριων, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων, για την αντιμετώπιση  των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Για τις 20 θέσεις υπεβλήθησαν 54 αιτήσεις, εκ των οποίων απορρίφθηκαν μόνο δύο.

Δείτε τον πίνακα ΕΔΩ.

Η προθεσμία για την υποβολή ένστασης επί του ανωτέρου πίνακα έληξε χθες.

Για τις θέσεις έξι (6) ΥΕ Εργατών Καθαριότητας – Συνοδών Απορριμματοφόρων, για την αντιμετώπιση  των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, υπεβλήθησαν 28 αιτήσεις που έγιναν όλες δεκτές. 

Τα προσωρινά αποτελέσματα ΕΔΩ.

Επί του ανωτέρου πίνακα κατάταξης οι συμμετέχοντες υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αντίρρηση ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία μίας (1) εργάσιμης ημέρας, σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι ώρα 24:00. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μόνο από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή της αίτησης ή αυτή που δηλώθηκε στην αίτηση.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση