Επιστρέφει Λαμία ο Αντεισαγγελέας Εφετών Νικήτας Θεολογίτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 09:40 Επιστρέφει Λαμία ο Αντεισαγγελέας Εφετών Νικήτας Θεολογίτης

Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν από τις Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών Λαμίας…

Ανακοινώθηκαν από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο οι μεταθέσεις των εισαγγελικών λειτουργών καθώς και οι τοποθετήσεις νεοπροαχθέντων στις Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας.

Στη Λαμία και την Εισαγγελία Εφετών, επιστρέφει μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια ο Αντεισαγγελέας Εφετών Νικήτας Θεολογίτης. Γενικά στις υπηρεσίες της Λαμίας υπάρχουν τέσσερις αλλαγές από δύο σε κάθε υπηρεσία.

Από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη ο Αχιλλέας Ζήσης. Στη θέση του έρχεται η νεοπροαχθείσα στο βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών Ολυμπία Παπακώστα - Γάκη.

(Ο Εισαγγελέας Εφετών Αχιλλέας Ζήσης)

Στην Εισαγγελία Εφετών Λαμίας επιστρέφει όπως σημειώσαμε ο Αντεισαγγελέας Εφετών Νικήτας Θεολογίτης, ενώ φεύγει ο Αντεισαγγελέας Ιωάννης Μαγκούτας που μετατίθεται στη Λάρισα.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών μετατίθενται οι δύο από τις τρεις Αντεισαγγελείς και συγκεκριμένα οι κυρίες, Κωνσταντίνα Νάκου (πάει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών) και Μαρία Καπετανγιάννη (πάει Ροδόπη). Τις οργανικές θέσεις τους καταλαμβάνουν δύο νεοπροαχθέντες Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών οι, Μαρία Δραγάνη και Βασίλειος Δημουλάς.

Θυμίζουμε ότι οι μεταθέσεις των Δικαστών είχαν βγει στις 30/6.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση