Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ξεκίνησαν τα έργα σε Καραγιαννοπούλου και Μακροπούλου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 08:06 Λαμία: Ξεκίνησαν τα έργα σε Καραγιαννοπούλου και Μακροπούλου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πεζοδιαδρομή από την πλατεία Πάρκου μέχρι και τον Άγιο Λουκά σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή - Σε χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης, με δωρεάν τις πρώτες ώρες, μετατρέπεται η παλαιά Δημοτική Αγορά.

«Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια πόλη πιο φιλική και προσιτή για τους δημότες μας και τους επισκέπτες μας...», τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη βρέθηκαν σήμερα στην οδό Καραγιαννοπούλου, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για την διαπλάτυνση του πεζοδρομίου, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε και η ασφαλτόστρωση της οδού Μακροπούλου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος το έργο της οδού Καραγιαννοπούλου θα συνδέσει την πλατεία Πάρκου με την πλατεία Διάκου και στη συνέχεια θα γίνει αναβάθμιση της οδού Δυοβουνιώτη (σκαλάκια προς Άγιο Λουκά), ώστε να δημιουργηθεί μια όμορφη πεζοδιαδρομή από την πλατεία Πάρκου μέχρι τον Άγιο Λουκά.

Επίσης δημιουργούνται νέες θέσεις στάθμευσης στο χώρο της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς, που θα δώσουν ανάσα στο κέντρο της πόλης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες...

Οδός Καραγιαννοπούλου....

Οδός Μακροπούλου - Εργασίες ασφαλτόστρωσης

Πλατεία Πάρκου - Ανάπλαση πλατείας