Ανανέωσαν δύο επικουρικοί γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 07:46 Ανανέωσαν δύο επικουρικοί γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας

Επικουρικό προσωπικό στο ΚΥ Λαμίας και Καμένων Βούρλων…

Υπεγράφησαν από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Φώτη Σερέτη, οι προσλήψεις δύο επικουρικών γιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Πρόκειται για τον Αγγειοχειρουργό Νικόλαο Μακρή και τον Νευροχειρουργό Γρηγόριο Κεσίδη οι οποίοι υπηρέτησαν με επιτυχία και τα προηγούμενα δύο χρόνια στο Νοσοκομείο Λαμίας και θα υπογράψουν νέα 24μηνη σύμβαση με τη Διοίκηση Κολοκυθά.

Επίσης εγκρίθηκε η πρόσληψη της Ευαγγελίας Κοντομίχαλου ως επικουρικό προσωπικό του κλάδου ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου (24 μήνες) για το Κέντρο Υγείας Λαμίας, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε εγκριθεί η πρόσληψη της Μελπομένης Γλουστιάνου της ίδιας ειδικότητας στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων.

Τα τελευταία 24ωρα εγκρίθηκαν επίσης άλλες τέσσερις προσλήψεις επικουρικών γιατρών και συγκεκριμένα της Πέτρου Βασιλικής (Ιατρικής Βιοπαθολογίας) για το ΓΝ Βόλου, Ιωάννη Παπακρίβου (παθολογίας) για το ΓΝ Λάρισας, Στέργιου Παπακώστα (Παιδιατρικής) για το ΓΝ Τρικάλων και Βάιου Γιαννακόπουλου (νεφρολογίας) για το ΓΝ Καρδίτσας.

Τέλος εγκρίθηκε η πρόσληψη 23 ατόμων επικουρικού προσωπικού, για το ΠΠΙ Σκύρου (1 άτομο), ΓΝ-ΚΥ Καρύστου (1), ΓΝ Κύμης (1), ΓΝ Χαλκίδας (1), ΓΝ Άμφισσας (4), ΓΝ Λάρισας (7), ΠΓΝ Λάρισας (7) και την κεντρική υπηρεσία της 5ης ΥΠΕ (1).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση