Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από πλάτανο που προσπαθούσε να κόψει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 14:25 Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από πλάτανο που προσπαθούσε να κόψει (ΦΩΤΟ αρχείου)

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) στην Μεσοχώρα, όταν πλάτανος καταπλάκωσε 76χρονο.

Συγκεκριμένα ο 76χρονος γύρω στις 5 μ.μ. μετέβη σε περιοχή τρία περίπου χιλιόμετρα έξω από το χωριό του την Μεσοχώρα για την κοπή ενός πλατάνου, αλλά από λάθος υπολογισμό κατά την πτώση αυτού ύστερα από την κοπή του, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την θανατηφόρα ακτίνα της πτώσης του, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να βρει τραγικό θάνατο, μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου, που αν και του φώναξε να προσέξει, δεν μπόρεσε να ξεφύγει.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική οι άνδρες της οποίας με αλυσοπρίονα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άντρα και να δώσουν ξανά στην κυκλοφορία τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο χωριό, μιας που ο πεσμένος πλάτανος είχε κόψει την κυκλοφορία σχεδόν και στα δύο ρεύματα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφερε  τον 76χρονο στο ΓΝ Τρικάλων, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

πηγή: pylinews.gr