Στυλίδα: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Αρχικελευστή Γιάννη Αλουτζανίδη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 13:59 Στυλίδα: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Αρχικελευστή Γιάννη Αλουτζανίδη

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών…

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον αδόκητο χαμό του Αρχικελευστή του Λιμενικού Σώματος Γιάννη Αλουτζανίδη, που υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Οι συνάδελφοί του δεν τον ξέχασαν και τίμησαν τη μνήμη του με επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στον αύλειο χώρο του Λιμεναρχείου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών, που αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδας.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Ένωσης:

«Σήμερα Παρασκευή, 11-09-2020, πρωινές ώρες, στον αύλειο χώρο του Λιμεναρχείου Στυλίδας, έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ, η οποία έγινε αποδεκτή με πατερική χαρά, τελέστηκε με κατάνυξη και αδελφική συγκίνηση, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης του συναδέλφου μας  ΑΛΟΥΤΖΑΝΙΔΗ Ιωάννη, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών. Έχουν παρέλθει δύο έτη από την κοίμηση του νεότατου συναδέλφου μας και αποτελεί ανάγκη για όλους να αποδίδονται οι δέουσες τιμές στη μνήμη του. Στη σεμνή τελετή παρευρέθηκε η οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΝΑΚΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας κ. ΜΠΛΟΥΝΑΣ Ευάγγελος, το μέλος του Δ.Σ. Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Ελλάδας ΣΙΔΕΡΗΣ Γαυρίλος και συνάδελφοι του λιμεναρχείου Στυλίδας και λιμενικών Αρχών του Νομού. Μετά το πέρας της τελετής, η Λιμενάρχης Στυλίδας Πλωτάρχης Λ.Σ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Παναγιώτα, απένειμε στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών το θυρεό του Λιμεναρχείου Στυλίδας, προς ένδειξη σεβασμού και θερμών ευχαριστιών για την ευλογία της άμεσης απόκρισής του σε κάθε πρόσκλησή μας και τη χαρά που είχαμε να προσευχηθούμε όλοι μαζί.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση