Δήμος Λαμιέων: Επιχείρηση επικίνδυνο κυπαρίσσι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 17:20 Δήμος Λαμιέων: Επιχείρηση επικίνδυνο κυπαρίσσι

Επέμβαση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Κώστα Κερπινιώτη…

Εικόνες από την επιχείρηση «απομάκρυνση ξερό κυπαρίσσι» στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ροδίτσας, έδωσε στη δημοσιότητα ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμιέων Κώστας Κερπινιώτης.

Αν και εκτός αρμοδιοτήτων με την εμπειρία που έχει αποκτήσει από το κλάδεμα των δέντρων των Κοιμητηρίων, ο κ. Κερπινιώτης επενέβη για να απομακρυνθεί το κυπαρίσσι που είχε ξεραθεί και έστεκε επικίνδυνο λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του Ιερού Ναού.

Όπως περιγράφει και ο ίδιος δεν ήταν εύκολη δουλειά να απομακρύνουν ένα 25μετρο δέντρο, αλλά αν έχεις το σωστό τρόπο και είσαι διατεθειμένος να κοπιάσεις… «όλα γίνονται».

Μάλιστα το έργο του «διαφημίστηκε» πολύ γρήγορα και του ζητήθηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπό της ΙΜ Φθιώτιδας π. Νεόφυτο να βοηθήσει στην απομάκρυνση ενός 10μετρου δέντρου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου όπου προορίζεται για παιδική χαρά για το ΚΔΑΠ που θα λειτουργήσει εκεί.

Ο κ. Κερπινιώτης δεν του χάλασε το χατίρι και επενέβη και εκεί, σημειώνοντας πόσο «μεγάλη είναι η χαρά και η ικανοποίηση όταν μπορείς να προσφέρεις»…

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση