Στις φλόγες παραδόθηκε ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Κρέντης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 18:17 Στις φλόγες παραδόθηκε ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Κρέντης

Σώθηκε σαν από θαύμα ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου στην Κρέντη, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το βράδυ της Παρασκευής (11/9) παραδόθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με τους επιτρόπους του Ναού η θεία παρέμβαση σε συνδυασμό με την κινητοποίηση των συγχωριανών τους και τςη Πυροσβεστικής περιόρισε τις καταστροφές μόνο σε ένα κομμάτι του ιερού Ναού.

Διαβάστε τη ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook από όπου και οι φωτογραφίες:

«Με την χάρη και την θεία παρέμβαση του Προστάτη μας Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου Αθανασίου, γλιτώσαμε τα χειρότερα απόψε με την πυρκαγιά που προκλήθηκε στον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Άμεση και απόλυτα αποτελεσματική η αντίδραση και η συμμετοχή όλων των συγχωριανών μας, στον περιορισμό και στην κατάσβεση της φωτιάς που προξένησε ζημιές σε ένα μόνο σημείο και δεν επεκτάθηκε και σε άλλους χώρους του Ναού.

Δοξάζω την Παναγία και τους Αγίους μας, που έβαλαν το χέρι τους σταματώντας με ζωντανό θαύμα την φωτιά και ευχαριστώ από την καρδιά μου τους ευλογημένους ενορίτες μου για την συγκινητική συμμετοχή τους στην αποψινή μας δοκιμασία.

Ευχαριστούμε την επικεφαλή και το Κλιμάκιο της Π.Υ. 

Από αύριο ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν. Με την βοήθεια του Αγίου Νεκταρίου και όλων των Αγίων της Ενορίας μας και την συνδρομή όλων μας, θα τα καταφέρουμε».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση