Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H σέξι Λαμιώτισσα που κάνει και ορειβασία - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 08:55 H σέξι Λαμιώτισσα που κάνει και ορειβασία - ΒΙΝΤΕΟ

Η 40χρονη μητέρα από τη Λαμία που ετοιμάζεται να κατακτήσει και τα Ιμαλάια.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνάντησε τη σέξι ορειβάτισσα, Ασημίνα Ιγγλέζου και της πήρε συνέντευξη για όλα αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει.

«Νιώθω άνεση με το σώμα μου και μου αρέσει να το δείχνω», είπε αρχικά η εντυπωσιακή γυναίκα με το «σμιλεμένο» κορμί, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγαλύτερο επίτευγμά της στον αθλητισμό λέγοντας πως είναι «… ο αγώνας του 2019 στις Άλπεις ο οποίος είναι 350χλμ με 27 χιλιάδες υψομετρικά, ήταν πολύ δύσκολο Ήμουν η πρώτη ελληνίδα που κατάφερα να τερματίσω».

Οσο για τον επόμενο στόχο της η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκάλυψε  πως είναι τα «…Ιμαλάια. Ήταν φέτος να πάω αλλά λόγω κορονοϊού δεν κατέστη εφικτό».

Επίσης αποκάλυψε την ηλικία της, λέγοντας πως «…έχοντας κόρη 21 ετών δεν μπορείς να κρυφτείς. Εντάξει είμαι 40 ετών», ενώ στην ερώτηση με ποια γυναίκα θα ήθελε να βγει αν ήταν άνδρας είπε τη «Σίσσυ Χρηστίδου».

Τέλος στο ερώτημα για το ποιο θεωρεί το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνιση της δεν απάντησε αυτό που…. φαντάζεστε: «Θα έλεγα το μυαλό μου, αλλά επειδή το μυαλό δεν φαίνεται θα πω το χαμόγελό μου».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε περισσότερα για την Ασημίνα Ιγγλέζου στο instagram.com/asiminaigglezou