Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεά σχολικών τσαντών στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 08:57 Δωρεά σχολικών τσαντών στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Διαβάστε το παρακάτω ευχαριστήριο, και δείτε πως μπορείτε να πάρετε δωρεάν μία σχολική τσάντα για το παιδί σας.

«Ευχαριστούμε θερμά την δημότισσά μας και κάτοικο Αμφίκλειας κα Φανή Τοπάλη για την ευγενική της πρωτοβουλία να δωρίσει στον Δήμο μας σχολικές τσάντες από το πρώην κατάστημα «Γούλατης».

Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας ότι η ανιδιοτέλεια και ο αλτρουισμός είναι ατράνταχτες ηθικές αξίες. Σε μία εποχή που όλοι μας δοκιμαζόμαστε πολλαπλώς και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και τις επιπτώσεις της πανδημίας, οποιαδήποτε πράξη κοινωνικής προσφοράς θα λαμβάνει μόνο θετικό πρόσημο.

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά τη Δευτέρα, όποιος γονιός αντιμετωπίζει οικονομική δυσχέρεια και επιθυμεί να επωφεληθεί της δωρεάς, να μην διστάσει να επικοινωνήσει με την κα Χρυσάνθη Θάνου, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας, στο τηλ.: 6947852619.

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια από την πλευρά τόσο του Συλλόγου όσο και του Δήμου. Οι τσάντες είναι για παιδιά όλου του Δήμου και αφορούν ηλικίες από Παιδικό μέχρι Στ' Δημοτικού.

Άλλωστε, το μόνο που αξίζει να μνημονευθεί είναι η ίδια η δωρεά και τα ευγενή κίνητρα μιας πράξης που πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση».