Ανησυχία στο δικηγορικό κόσμο της Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 10:07 Ανησυχία στο δικηγορικό κόσμο της Χαλκίδας

Μετά το κρούσμα κορωνοϊού…

Με πράξη του Προέδρου Εφετών Ευβοίας αναστέλλεται η λειτουργία των εργασιών του Εφετείου Ευβοίας, του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, του Πταισματοδικείου Χαλκίδας και του Ειρηνοδικείου Χαλκίδας την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 για να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους των δικαστικών κτιρίων. Δεν αφορά το Διοικητικό Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Συγχρόνως ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας έστειλε επιστολή στον ΕΟΔΥ ζητώντας οδηγίες για την αντιμετώπιση κρούσματος κορωνοϊού στα Δικαστήρια Χαλκίδας, αναφερόμενοι στον 63χρονο συνάδελφό τους, ο οποίος την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου είχε δουλειά στο χώρο.

Με την επιστολή τους οι δικηγόροι της Χαλκίδας ζητούν σαφείς οδηγίες με σκοπό την αποφυγή διάδοσης της νόσου. Επιπλέον ζητούν να ενημερωθούν το χρονικό διάστημα στο οποίο δύναται ο ιός να εμφανιστεί σε άτομο από το περιβάλλον του 63χρονου και το χρονικό διάστημα που πρέπει να μείνουν εκτός λειτουργίας τα Δικαστήρια.

Τέλος το ΔΣ του ΔΣΧ εξασφάλισε συνεργασία με τρία μικροβιολογικά εργαστήρια όπου μπορούν με λιγότερα χρήματα οι συνάδελφοί τους και τα μέλη των οικογενειών τους να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση