Λαμία: Τροχαίο με αγριογούρουνο στον περιφερειακό Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 08:12 Λαμία: Τροχαίο με αγριογούρουνο στον περιφερειακό Δομοκού

Πετάχτηκε από τη μεριά που είναι τα σπίτια και προσπάθησε να διασχίσει τον πολυσύχναστο δρόμο…

Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα εξαιτίας των αγριογούρουνων που έχουν κατεβεί επικίνδυνα σε κατοικημένες περιοχές και κάνουν βόλτες σε πολυσύχναστους δρόμους.

Οι φωτογραφίες είναι από τον περιφερειακό δρόμο Λαμίας - Δομοκού, λίγο πιο πάνω από τη διασταύρωση του «ICE» και το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί και ενώ είχε χαράξει.

Το μεγάλο αγριογούρουνο πετάχτηκε από την πλαγιά στο ύψος των γηπέδων 5Χ5 και βγήκε στο δρόμο (που είναι ουσιαστικά αρχή εθνικής οδού) με αποτέλεσμα να το χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο. Το ΙΧΕ έπαθε σημαντικές υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Από πίσω ακολουθούσαν τουλάχιστον δύο ακόμη οχήματα που ευτυχώς πρόλαβαν να σταματήσουν.

Επισήμως το κυνήγι του αγριόχοιρου ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου, βάσει ημερών όμως (Τετάρτη - Σάββατο - Κυριακή) ξεκινά την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Αν και προβλέφθηκε η θήρα του όλο το χρόνο, για να γίνει εκτός της περιόδου που ορίζει η Ρυθμιστική, πρέπει να βγαίνει κοινή υπουργική απόφαση για περιοχές που παρατηρείται έντονο πρόβλημα από την αύξηση των πληθυσμών και σε περίπτωση που προκύψει εκ νέου κάποιο κρούσμα Αφρικανικής Πανώλης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση