Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτέλους! Η Λαμία θα έχει το κολυμβητήριο που της αξίζει - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 08:30 Επιτέλους! Η Λαμία θα έχει το κολυμβητήριο που της αξίζει - ΒΙΝΤΕΟ

«Μέχρι τέλος του 2022 η Λαμία θα έχει ένα εμβληματικό έργο που της αξίζει ως πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας...», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για την άψογη συνεργασία Α' και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης.

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για ένα μεγάλο και εμβληματικό έργο, που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, το οποίο θα ξαναβάλει την πόλη της Λαμίας στο χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων είναι διπλά χαρούμενος, αφού το έργο το χρηματοδοτήθηκε όταν ήταν Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας και ξεκινά τώρα, για να ολοκληρωθεί μέσα στην πρώτη τετραετία, ως Δήμαρχος Λαμιέων.

Μάλιστα ο Θύμιος Καραϊσκος ζήτησε επιπλέον χρηματοδότηση από την Περιφέρεια 2,5 εκατ. ευρώ για τον περιβάλλοντα χώρο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Φάνη Σπανό για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημά του και για την άψογη συνεργασία των δυο βαθμών Αυτοδιοίκησης.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς μαζί με το Δήμαρχο Λαμιέων και άλλα αυτοδιοικητικά και υπηρεσιακά στελέχη επισκέφθηκαν σήμερα στο μεσημέρι το χώρο του έργου, στο οποίο ήταν και ο ανάδοχος του, που ενημέρωσε για το ξεκίνημα των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα του έργου «Κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας»

«Το μεγάλο αυτό έργο είναι προϊόν συνεργασίας Α' και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης. Στόχος μας είναι να δώσουμε στα παιδια της Λαμίας και όχι μόνο το κολυμβητήριο που τόσα χρόνια περιμένουν, ένα κολυμβητήριο που τους αξίζει....», είπε ο Φάνης Σπανός.

«Είμαστε εδώ για να τρέξουμε γρηγορα τις διαδικασίες με σχέδιο και όραμα, ώστε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Παράλληλα σχεδιάζουμε την κατασκευή  του περιβάλλοντα χώρου ώστε να έχουμε ένα έργο ολοκληρωμένο και λειτουργικό. Στο τέλος του 2022 θα έχουμε ένα έργο εμβληματικό που αξίζει στην έδρα της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας...», τόνισε μεταξύ άλλων ο  Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Περιφερειάρχη Στερεάς και Δήμαρχου Λαμιέων στην έναρξη εργασιών του «Κλειστού Κολυμβητηρίου Λαμίας»