Νέο σημείο πώλησης Mazda στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 08:00 Νέο σημείο πώλησης Mazda στη Λαμία!

To Karellis Group υποδέχεται τη Mazda στη Λαμία!

H Mazda στην Ελλάδα διευρύνεται και μεγαλώνει! Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελάτων της μάρκας και της ενδυνάμωσης της Πανελλαδικής της παρουσίας, η Mazda AutoOne, ανακοινώνει τη λειτουργία ενός επιπλέον σημείου πώλησης στη Λαμία, στο 2ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας Αθήνας.

Με 7 συνολικά σημεία εξυπηρέτησης πωλήσεων Mazda, η μάρκα έρχεται ακόμα πιο κοντά σε όλους τους πελάτες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το επόμενο δικό τους καθαρόαιμο και αξιόπιστο Ιαπωνικό αυτοκίνητο.

Φέτος η Mazda συμπληρώνει 100 χρόνια παρουσίας στην ιστορία της αυτοκίνησης, μία ιστορία αντισυμβατική που οδηγήθηκε από την τόλμη, την αμφισβήτηση της κοινής πρακτικής και την αναζήτηση νέων δρόμων στους τομείς της μηχανολογίας και του σχεδιασμού, με αποτελέσματα που οι άλλοι τα θεωρούσαν ανέφικτα.

Επίσης φέτος σβήνει το πρώτο κεράκι της εμπορικής επαναλειτουργίας της στην Ελλάδα.

Η Mazda επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2019, υπό την αιγίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Συγγελίδη, με πρώτο σημείο πώλησης τη Mazda AutoOne στη Γλυφάδα.

 

Γνωρίστε από κοντά τη Mazda στη Λαμία στο Karellis Group: 2ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας Αθήνας, τηλέφωνα: 22310 23563  22310 47535 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση