Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Επίθεση Ρομά σε αστυνομικό στα φανάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 08:08 Λαμία: Επίθεση Ρομά σε αστυνομικό στα φανάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Γυναίκα Ρομά επιτέθηκε με σκουπόξυλο σε αστυνομικό, όταν αυτός προσπάθησε να απομακρύνει τα μικρά παιδιά από τα φανάρια στην είσοδο της πόλης….

Πήγαν να απομακρύνουν τα μωρά των Ρομά από τα φανάρια και δέχτηκαν επίθεση από τους γονείς τους ακόμη και με κοντάρι από σκούπα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που βρέθηκαν στο σημείο!

Το απίστευτο περιστατικό που δείχνει ότι η παραβατικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο σε μερίδα της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης (15/9) στα φανάρια της ΔΕΗ.

Πολλοί οδηγοί είχαν παραπονεθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο, καθώς τα μικρά πεταγόντουσαν ακόμη και μπροστά στα αυτοκίνητα αγνοώντας πόσο επικίνδυνο είναι κάποιος να μην τα δει και να τα χτυπήσει.

Επανειλημμένως αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες είχαν απομακρύνει τους Ρομά από το σημείο, οι οποίοι αμέσως μετά επέστρεφαν για να συνεχίσουν τη «δουλειά». Το ίδιο συνέβη κι αυτή τη φορά με την αστυνομία να προσπαθεί να τα απομακρύνει, όμως μία γυναίκα Ρομά τους έβρισε και στη συνέχεια ένας άλλος νεαρός Ρομά προσπάθησε να τους επιτεθεί.

Μάλιστα η νεαρή γυναίκα τους επιτέθηκε με σκουπόξυλο, χωρίς τελικά να μπορέσει να ολοκληρώσει την πράξη της.

Δείτε το βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο LamiaReport:

Το επεισόδιο έληξε με δύο προσαγωγές θερμόαιμων Ρομά που μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Όπως διαπιστώθηκε τα ίδια πρόσωπα τις τελευταίες 48 ώρες έχουν συλληφθεί δύο φορές για παράνομη κατασκήνωση στην ΠΕΛ, ακόμη και για το τελευταίο πλιάτσικο στην ΠΕΛ, ωστόσο μετά το αυτόφωρο αφέθηκαν και πάλι ελεύθεροι ...

Στην επόμενη φωτογραφία είναι το αυτοκίνητο των ρομά με τα κλοπιμαία από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, την οποία μαλιστα δήλωσαν ως διεύθυνση κατοικίας.