Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φορτηγό με ξύλα έφυγε στην πλαγιά και σταμάτησε σε αποθήκη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 10:32 Φορτηγό με ξύλα έφυγε στην πλαγιά και σταμάτησε σε αποθήκη (ΦΩΤΟ)

Τραυματίστηκε ο 37χρονος οδηγός του…

Ένα φορτηγό ανετράπη σήμερα Τετάρτη (16/9), γύρω στο 6:45 το πρωί, στις παρυφές της Τοπικής Κοινότητας Αμαράντου του Δήμου Καρδίτσας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 37χρονου οδηγού του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, το φορτηγό που ήταν φορτωμένο με ξυλεία κινούνταν στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσα -  Νεράιδα, με κατεύθυνση προς Καρδίτσα, όταν φτάνοντας στην είσοδο του χωριού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο.

Το φορτηγό βγήκε από τον δρόμο σε στροφή που βρίσκεται στη θέση "Ράχη" του Αμαράντου έσπασε παρακείμενο φράχτη και κατέπεσε σε πλάγια περίπου 50 μέτρων.

Κάτω υπήρχαν σπίτια, αλλά η πτώση του φορτηγού σταμάτησε σε μία αποθήκη προκαλώντας ζημιές σε αυτή.

Κάτοικοι του χωριού έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να δουν τι γίνεται και να βοηθήσουν τον τραυματισμένο οδηγό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο κατέφτασε σχετικά γρήγορα και μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και νοσηλεύεται.

Επίσης, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο χωριό για αυτοψία στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Ο οδηγός είναι από την Αθήνα και είχε έρθει στη Νεράιδα για να φορτώσει και να μεταφέρει ξυλεία στην πρωτεύουσα για λογαριασμό Εμπορικής Εταιρείας.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο που έφυγε το φορτηγό: