Θάνατος ομογενή σε τροχαίο μετά από καραμπόλα έξι οχημάτων (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 13:17 Θάνατος ομογενή σε τροχαίο μετά από καραμπόλα έξι οχημάτων (ΦΩΤΟ)

Ζούσε στη Γερμανία τα τελευταία 20 περίπου χρόνια…

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας Βασίλης Μπαρλάς.

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην Κολονία της Γερμανίας, όπου διέμενε, όταν σημειώθηκε καραμπόλα έξι οχημάτων.

Ο 61χρονος που κινούταν με αυτοκίνητο ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στον δρόμο Autobahn 4 που στοίχισε τη ζωή σε ένα ακόμη άτομο. Το ατύχημα συνέβη την Παρασκευή κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα και δύο φορτηγά. Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην Κολονία.

Περίπου στις 1:31 π.μ., μια γυναίκα μεταξύ της Κολωνίας-Γκρεμβέργης και του Heumar βγήκε από το δρόμο με το Polo αυτοκίνητο που οδηγούσε, χτύπησε το τσιμεντένιο φράγμα και ανετράπη αρκετές φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα επίσης να ανατραπεί αρκετές φορές.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος συγκρούστηκε επίσης με το Polo. Οι επιβάτες των δύο αυτοκινήτων παγιδεύτηκαν και σύμφωνα με όσα αναφέρουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν από τα οχήματα. Κανένας από αυτούς δεν επέζησε του ατυχήματος. Η περιοχή του ατυχήματος επεκτάθηκε σε απόσταση περίπου 300 μέτρων.

Ο οδηγός του φορτηγού υπέστη σοκ. Ο αυτοκινητόδρομος autobahn έκλεισε εντελώς προς την κατεύθυνση της Olpe μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα και δύο φορτηγά εμπλέκονται στο ατύχημα, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας το πρωί της΄ ίδιας ημέρας.

Ο 61χρονος Βασίλης Μπαρλάς είχε φύγει από τον Βόλο πριν από 20 περίπου χρόνια και ζούσε στη Γερμανία. Ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου και των Σποράδων, όπου στο παρελθόν διατηρούσε επιχειρήσεις, όπως ανθοπωλείο, καφετέρια και κέντρο διασκέδασης. Ο εκλιπών άφησε πίσω του τρεις γιους, τον αδερφό και τη μητέρα του.

Οι γιοι του 61χρονου έχουν μεταβεί στη Γερμανία για να παραλάβουν τη σορό του.

Πηγή: e-thessalia.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση