Πλήθος αιτήσεων για την προκήρυξη 5Κ/2020 του ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 13:41 Πλήθος αιτήσεων για την προκήρυξη 5Κ/2020 του ΑΣΕΠ

Οι θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) (Ανεξάρτητη Αρχή), στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ. Α.Ε.) (Υπουργείο Υγείας) και στην Τράπεζα της Ελλάδος, είναι 36, αυτό όμως δεν εμπόδισε να γίνουν 8.322 αιτήσεις σύμφωνα με το ΑΣΕΠ!

Πρόκειται για την προκήρυξη 5Κ/2020, με τις αιτήσεις να κατανέμονται ως εξής:

• 1.575 αιτήσεις για την κάλυψη 17 θέσεων κατηγορίας Π.Ε.

• 2.175 αιτήσεις για την κάλυψη 8 θέσεων κατηγορίας Τ.Ε.

• 3.858 αιτήσεις για την κάλυψη 10 θέσεων κατηγορίας Δ.Ε.

• 714 αιτήσεις για την κάλυψη 1 θέσης κατηγορίας Υ.Ε.

Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας Κατηγορίας Εκπαίδευσης, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 16.015!

Επίσης ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι αιτήσεις που έγιναν για τις δέκα (10) θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) (προκήρυξη 2Ε/2020).

Συνολικά υποβλήθηκαν 57 αιτήσεις:

• 2 αιτήσεις για την κάλυψη 1 θέσης στο γνωστικό αντικείμενο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ και

• 55 αιτήσεις για την κάλυψη 9 θέσεων στο γνωστικό αντικείμενο ΝΟΜΙΚΩΝ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com